Σαλάτα με λάχανο, ξινόμηλο, αχλάδι, ξηρούς καρπούς και πέστο παντζαριού
Υλικά για 6-8 άτομα: 1/2 λάχανο ψιλοκομμένο 2 σφιχτά αχλάδια σε φέτες 1 ξινόμηλο σε λεπτές φέτες χυμός από 1/2 …
Υλικά για 6-8 άτομα: 1/2 λάχανο ψιλοκομμένο 2 σφιχτά αχλάδια σε φέτες 1 ξινόμηλο σε λεπτές φέτες χυμός από 1/2 …
Σήμερα σας προτείνουμε μια light εκδοχή του που μπορείτε να τη γευτείτε χειμώνα αλλά και καλοκαίρι. Ο βασιλικός εκτός από …
Απλά τέλειο. Βέβαια το πέστο είναι στη γεύση του καθενός. Το σίγουρο είναι ότι δένει πολύ ωραία με το ριζότο. …
Με κατακόκκινο πέστο παντζαριού ξεκινά μια “τριλογία” με τιμώμενο το παντζάρι, αυτόν τον ολόγλυκο και πεντανόστιμο βολβό. Το μόνο που …
Υλικά για 12 μπρουσκέτες 12 λαδοκούλουρα 2 πακέτα καπνιστά φιλέτα σαρδέλας STELLA MARE 2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λεπτές …
Τα καροτα εχουν εντονα γλυκια γευση και προσθετουμε αλατι και πιπερι στο πεστο …. Συστατικα 3 καροτα μια χουφτα κεφαλοτυρι …
Φανταχτερό σε γεύση και εμφάνιση, το πέστο παντζαριού γίνεται ένα υπέροχο συνοδευτικό για μια ποικιλία τυριού, αλλαντικών, για ζυμαρικά, σάντουιτς, …
Το πιάτο αυτό τρώγονταν τα καλοκαίρι, που τα αμύγδαλα είναι μικρά και τρυφερά.
Ένα πέστο 4 εποχών που, όμως, τούτη την εποχή βρίσκεται στο ζενίθ της νοστιμιάς του! ΥΛΙΚΑ 4-5 ντομάτες κομμένες στη …