Ρολό κακάο με άλειμμα πραλίνας και ξηρούς καρπούς
www.lovecook.gr
Υλικά – 3 αυγά – 160 γρ. ζάχαρη – 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του – 20 γρ. κακάο …
Υλικά – 3 αυγά – 160 γρ. ζάχαρη – 120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του – 20 γρ. κακάο …
Ουσιατικά είναι μία pasta genovese (ή pâte génoise), δηλαδή ένα παντεσπάνι με βούτυρο, το οποίο περιέχει όμως και αλεύρι αμυγδάλου…Θα …
Την ιδέα την είχα αλλά για να καταφέρω να την εφαρμόσω έψαξα το αγαπημένο μου βιβλίο με σοκολατένια γλυκά του …