Πάστα σοκολάτας με παντεσπάνι ινδοκάρυδου
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 ασπράδια 6 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. ινδοκάρυδο 2 κ.σ. αλεύρι 250 ml. γάλα για το …
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 ασπράδια 6 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. ινδοκάρυδο 2 κ.σ. αλεύρι 250 ml. γάλα για το …
Υλικά για το μεγάλο ταψί νο 30-35 η 2 φόρμες των 22 εκατοστών συν μια φόρμα ψηλή των 17 εκατοστών …
Υλικά 1,5 κούπα ινδοκαρυδο, 1,5 κούπα φαρίνα, 1 κγ μπεικιν, 23 κούπας βούτυρο, 1κουπα Ζάχαρης, 3 αυγά χωρισμένα, 23 κούτας …
Ιδιαίτερα αφράτο παντεσπάνι για τις τούρτες μας! 8 αυγά 115 γρ. ζαχαρη + 115 γρ. ζάχαρη 65 γρ. ηλιέλαιο 35 …
Οι ιταλοί το ονομάζουν pasta biscotto ή pasta bisquit και οι γάλλοι pâte à biscuit. Η παρασκευή του είναι απλή …
Τον έφτιαξα για τη γιορτή του γιου μου, και τεράστιος καθώς έγινε ,και έπρεπε να τον πάρω και στο χωριό, …
ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ & ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ !!! ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ …
Σάββατο πρωί κι ο αγαπημένος μου εξάδερφος θα έρθει σε λίγο. Θέλω κάτι που να έχει γίνει τώρα γιατί ξέρω …
Τώρα τελευταία έφτιαξα μια εύκολη τουρτίτσα με γεύση σοκολάτα. Μην σας τρομάζει το μήκος της περιγραφής και των υλικών. Κι …
Οπως ειχαμε δει, η πρωταρχικη μορφη του, ηταν η pasta genovese (παστα τζενοβέζε) ή αν θελετε επι το γαλλικοτερον pâte …