Χοιρινό Ραγού με Βίδες & Σάλτσα Μπεσαμέλ
www.kitchenstori.es
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Αφήνοντας το χοιρινό να μαγειρευτεί αργά στη σάλτσα τομάτας χτίζει μια βαθιά και πλούσια γεύση. Ττα ζυμαρικά (βίδες) ενσωματώθηκαν στη …
Ναι το παστιτσιο εγινε ολοστρογγυλη τραγανη μπουκια και θα ξετρελανει μικρους και μεγαλους. Ιδανικες μπουκιτσες και για το καθημερινο τραπεζι,τον …
Το μπερδεμα- ανακατεμα-μελιτζανα το εκανε πεντανοστιμο!!!ΥΛΙΚΑ300 γρ.κιμα μοσχαρισιο2 μελιτζανες φλασκες κομμενες κυβακια2 μετρια ξερα κρεμμυδια ψιλοκομμενα2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες1 πρασινη πιπερια1 …