Τσουρέκια αφράτα, με ίνες γεμάτα άρωμα και νοστιμιά
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
Υλικά – 40 γρ. μαγιά νωπή – 190 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες + 40 γρ. χλιάρο – 2 αυγά μεσαία …
Ένας από τους αγαπημένους μου εθισμούς το Πάσχα είναι το τσουρέκι, φυσικά και το τσουρέκι μπορείς να το βρεις πια …
“ΤΟ” τσουρέκι!!! Ζυμάρι υγρό, μελωμένο, βουτυράτο και συγχρόνως αφράτο και κορδονάτο όπως αρμόζει σ΄ένα Θεσσαλονικιώτικο τσουρέκι!
Στην Κέρκυρα μοσχοβολάει η Πασχαλιά με τις φογάτσες, αν το φτιάξεις κι εσύ θα καταλάβεις γιατί θα γίνει το αγαπημένο …
1,250 gr αλεύρι για τσουρέκια 125 gr μαγιά νωπή 150 gr μαργαρίνη 100 gr βούτυρο αγελάδος 500 gr ζαχαρη 250 …
Νοστιμότατα και πανεύκολα, μια ακόμα συνταγή του Παρλιάρου με κάποιες δικές μου μικροαλλαγές! …