Νουά με σάλτσα λαχανικών και πουρέ γλυκοπατάτας
Υλικά για 3 άτομα: 750 γρ. μοσχαρίσιο νουά σε δίχτυ για να κρατήσει το σχήμα του στο μαγείρεμα 100 ml …
Υλικά για 3 άτομα: 750 γρ. μοσχαρίσιο νουά σε δίχτυ για να κρατήσει το σχήμα του στο μαγείρεμα 100 ml …
Μία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Κόβεται σε λεπτές …
2 μεγάλα μπούτια κοτόπουλου 3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 200 γρ ψιλοκομμένα ντοματάκια από συσκευασία 500 …
Το χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα …
Τη γλυκοπατάτα πρόσφατα την ανακάλυψα. Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: μια γλυκιά πατάτα. Αυτό που λατρεύω σε …
Υλικά Γλυκοπατάτες κόκκινες 6 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 1/2 σκελίδα πολτοποιημένη Πάπρικα γλυκιά-καυτερή 1/2 κουταλάκι του γλυκού …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille …