Ραγού ή ραγκού: γαλλικό φαγητό κατσαρόλας με μια δόση σάλτσας που περιέχει κομμάτια κρέατος ή πουλερικού και λαχανικό. Κυρίως πιάτο, …
Χορτοφαγικό ραγού με μανιτάρια και κάστανα
tantekiki.blogspot.com
Ραγού ή ραγκού: γαλλικό φαγητό κατσαρόλας με μια δόση σάλτσας που περιέχει κομμάτια κρέατος ή πουλερικού και λαχανικό. Κυρίως πιάτο, …
Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος, για να ικανοποιήσουμε την πείνα και τα γούστα διαφορετικών ανθρώπων, είναι το να φτιάξουμε ζυμαρικά. …
Ένα πολύ νόστιμο και ενδιαφέρον πιάτο ζυμαρικών με πρωταγωνιστές τα μανιτάρια και τα κολοκύθια!της Χριστίνας Κούλη
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) Για τα μανιτάρια: 1 ½ κ. μανιτάρια πορτομπέλο
Σήμερα, λοιπόν, τραχανάς… αλλά ένας τραχανάς που κάνει παρέα με πεντανόστιμα μανιταράκια και μια νότα υπόξινη από λιαστή ντομάτα και …
Το πρασόρυζο ήταν παραγγελία, είχαν αγοραστεί τα πράσα και τα υπόλοιπα προκύψαν στην πορεία.Ανοίγοντας σήμερα τον υπολογιστή έπεσα πάνω στην …
υλικά για 4 άτομα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη…