ελαφριά τάρτα με μούρα – φορτώστε κατά βούληση
Διόλου ή ελάχιστα γλυκιά, με κομψή γεύση και πλούσια, μπισκοτένια υφή. Μελαμψή από φύση, συγκριτικά ελαφριά τάρτα με μούρα της …
Διόλου ή ελάχιστα γλυκιά, με κομψή γεύση και πλούσια, μπισκοτένια υφή. Μελαμψή από φύση, συγκριτικά ελαφριά τάρτα με μούρα της …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Υλικά για ταψί 30χ20 εκ.: 500 γρ. κορόμηλα 40 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα και καβουρντισμένα χωρίς βούτυρο 300 γρ. αλεύρι 2 …
Θα πρέπει να ομολογήσω ότι αν και ζω στο Μόντρεαλ εδώ και 28 χρόνια, σήμερα ήταν η πρώτη φορά που …
Συνταγή για μαρμελάδα με αυτά τα νόστιμα, ξινό-γλυκά φρουτάκια με το υπέροχο χρώμα, έχω ήδη ανεβάσει, οπότε για φέτος σας …
Με αυτή τη συνταγή θα μπορέσετε να φτιάξετε σπιτικές τάρτες ή μικρά ταρτάκια για κέρασμα. Μπορούμε να τις γεμίσουμε κρέμα …
Νομίζω πως οι λαχανίδες είναι ένα πολύ παρεξηγημένο χορταρικό. Διαβάζοντας διάφορα ξένα περιοδικά βλέπω κατά περιόδους συνταγές με λαχανίδες αλλά …
Υπεροχη ταρτα με τραγανη βαση,και πλουσια σε γευση γεμιση,ιδανικοτατη να σταθει στο γιορτινο μας τραπεζι και οχι μονο… Δοκιμαστε την!!!… …
τι χρειαζόμαστε : Για τη γέμιση: 3 χωριάτικα λουκάνικα(περίπου 300 γρ.) 200 γρ. τυρί Φέτα 100 γρ. Κρέμα γάλακτος 1 αυγό 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε καρέ 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι αλάτι,πιπέρι …
Μία νόστιμη και εύκολη συνταγή για αλμυρή τάρτα, που βρήκα σε ένα site, καθώς είχα λουκάνικα και δεν ήξερα, πως …
Βανίλιες ή Δαμάσκηνα έχουν σάρκα γλυκιά και ζουμερή και περιέχουν πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως όλα, εξάλλου, τα σκούρα, μωβ-μπλε φρούτα …
Απο το Pontasserchio λοιπόν, η torta co’ bischeri διαδόθηκε στην γύρω περιοχή και στην πόλη της Πίζας και σήμερα παρασκευάζεται …
Κλασσική πολίτικη συνταγή, η τάρτα γιαουρτιού είναι από τα άσπρα γλυκά που μένουν αξέχαστα και ξυπνάνε μνήμες…..
Μια πολύ νόστιμη τάρτα, σας έχουμε σήμερα. Καλοκαιρινή, ελαφριά και μυρωδάτη , με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι. Αν …
Μια τάρτα τέλεια με γεύση κεράσι , τόσο απλά!Υλικά Κουβερτούρα – 350 γρ Κρέμα γάλακτος – 1 φλυτζάνι τσαγιού Άχνη …
Η pâte brisée (πατ μπριζέ) ειναι μια απο τις βασικες ζυμες της ζαχαροπλαστικης; οπως φανερωνει το ονομα της, προερχεται απο …
Eύκολο, ζουμερό και εντυπωσιακό γλυκό! ;Eχω βρει τη συνταγή σε κάποιο site και την έχω τροποποιήσει ελαφρώς. Συνοδεύει τέλεια το …
Υπέροχη σε εμφάνιση και σε γεύση τάρτα μήλου με κρέμα.Υλικά για τη ζύμη: 75 γρ κρύο βούτυρο 200 g αλεύρι …
Πανεύκολη τάρτα λεμονιού.Για τη ζύμη 150 γρ. βούτυρο κομμένο σε κύβους 60 γρ. ζάχαρη 1 αυγό χτυπημένο αυγό 300 γρ. …
Τάρτα με Μπανάνες, με κριτσανιστή βάση φτιαγμένη από τριμμένο φουντούκι και κανέλα. Γεμισμένη με κλασική κρέμα ζαχαροπλαστικής και κρέμα σαντιγύ.Η …