Τάρτα με αγκινάρες, ανθότυρο και μπλε τυρί
Αυτή τη φορά θέλησα να φτιάξω μια με αγκινάρες, ναι ξέρω δεν είναι ακόμη η καταλληλότερη εποχή για αγκινάρες, αλλά …
Αυτή τη φορά θέλησα να φτιάξω μια με αγκινάρες, ναι ξέρω δεν είναι ακόμη η καταλληλότερη εποχή για αγκινάρες, αλλά …
Υλικά για στρογγυλό ταψί ή φόρμα 26 εκ.: Για τη βάση: 125 γρ. τυρί κρέμα ή ανθότυρο ή φρέσκια …
Είπα λοιπόν να την “φτιάξω” κάπως αυτή την έρμη διάθεση και μετά από αρκετές ημέρες να γράψω μια ακόμη γλυκιά …
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣΣας αρέσουν οι τάρτες και λατρεύετε τα φούλ σοκολατένια μπράουνις? Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη μία συνταγή …
Το σημερινό γλυκό στην ουσία είναι μια σύγχρονη μορφή γαλατόπιτας με άρωμα πορτοκαλιού αλλά κατέληξε στη μορφή που βλέπετε λόγω …
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη, ΥΛΙΚΑ Για την βάση: 1 αβγό250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ Κλασσικό ½ φλ. γάλα4 γρ. μπέικιν …
Υλικά για μια ταρτιέρα διαμέτρου 28 εκατ. Για τη ζύμη 100γρ ανθότυρο 1 αυγό 2 κουτ σούπας ελαιόλαδο 150 γρ …