ΤΟΥΡΤΑ BLACK FOREST // TORTA DELLA FORESTA NERA
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
Υλικά (για παντεσπάνι) 180 γραμμάρια αλεύρι 170 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 50 γραμμάρια κακάο ή σοκολάτα σε σκόνη 4 αυγά μεγάλα …
Ευωδιαστή τούρτα με αγαπημένο λικέρ αυγού.
Υλικά για το παντεσπάνι 5 αυγά 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό 10 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι 1 φλιτζάνι του …
Άλλη μια εύκολη τούρτα με δροσερή κρέμα σαντιγί-ζελέ και φράουλες!
Τούρτα ελαφρια, γρηγορη με λίγα υλικα και νόστιμη. Ακόμα σερβίρει πολλά κομμάτια. Υλικά 3 αυγά 3 ποτήρια του ελληνικού καφέ …
Υλικά για το παντεσπάνι 25 εκ. 6 αυγά 1½ κούπα ζάχαρη 1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι …
Με σπιτικό παντεσπάνι η τούρτα μας, δίχρωμη μιας και η κρέμα περιέχει δύο σοκολάτες, λευκή και σκούρα.Στολισμένη στην επιφάνεια με …