Πασχαλιάτικη τούρτα!!
Για το κέικ: 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 250γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.σ. μπέικιν …
Για το κέικ: 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 250γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.σ. μπέικιν …
Σας αρέσουν τα κωκ στις βιτρίνες ζαχαροπλαστείων ; Αν ναι, τι θα λέγατε για ένα μεγαλύτερο ώστε να το απολαύσετε …
Για το παντεσπάνι 5 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου 1 κουπα του καφε ζαχαρη 1 κουπα του καφε αλευρι για ολες …
ΥΛΙΚΑ: 6 αυγά 1 ποτήρι ζάχαρη 1 φακελάκι μπεικιν πάουντερ 1 κουτάλι ξύδι λευκό 1 ποτήρι αλεύρι 3 φακελάκια …
Τούρτα με υπέροχο άρωμα λεμονιού!
Υλικά: Βάση μπισκότο: 50 γρ. αλεύρι 30 γρ. κορν φλάουρ 1/2 κοφτό κ.τ, μπέικιν πάουντερ 2 αυγά 2 κ.α. άσπρο …
Όπως γίνεται αντιληπτό και από τον τίτλο, πρόκειται για μία τούρτα με κρέπες. Η συνταγή είναι του Παρλιάρου και πραγματικά …
Μία διαφορετική από τις συνηθισμένες τούρτες έχουμε σήμερα, απόλυτα γευστική και εύκολη! Κρεπότουρτα βερυκοκένια, τώρα που τα βερυκοκάκια είναι στα …
Χρόνος προετοιμασίας : 3:0 h Χρόνος μαγειρέματος 30m Υλικά 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 μπέικιν …
Φέτος επέλεξα να κάνω την κλασσική και αγαπημένη Τούρτα Πραλίνα {δεν ξέρω γιατί λέγετε έτσι, έτσι το έχει σημειωμένο η …
Σάββατο πρωί κι ο αγαπημένος μου εξάδερφος θα έρθει σε λίγο. Θέλω κάτι που να έχει γίνει τώρα γιατί ξέρω …
Τα κύματα του Δούναβη είναι ένα υπέροχο αφράτο κέικ-τούρτα που θα αγαπήσετε οι περισσότεροι.
Είναι μια δροσερή και πολύ μυρωδάτη τούρτα. Για όσους αρέσει η μυρωδιά και γεύση των εσπεριδοειδών. Την έφτιαχνε η μαμά …
Λευκή και νόστιμη. Μια τούρτα αντάξια του ονόματός της.
Υλικά για τις κρέπες 3/4 φλ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 φλ. ζάχαρη 1/2 κ. γλ. αλάτι 3 αβγά 1 1/4 φλ. …
Από την Ναταλία Τσουλγουνίδου ,½ κ. σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ. γάλα ½ κ. φυτική σαντιγύ Morfat Creamy ½ κ. λευκή …
Από τη Pastry Chef Όλγα Κωνσταντινίδου Υλικά 400 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 400 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 400 γρ. αλεύρι που …
Πολύ εμφανίσιμη και ιδιαίτερη τούρτα.
Το τσουκόττο (zuccotto) ειναι ατην ουσια μια τουρτα σεμιφρεντο. Η ιστορια του ξεκιναει καπου γυρω στο 1500. Καποιοι υποστηριζουν οτι …
Γιορταζουμε σημερα τα γενεθλια του μπλογκ και τα δικα μου μαζι.. και σας κερναω μια αφρατη δροσερη τουρτα διπλης απολαυσης. …