ΤΟΥΡΤΑ BLACK FOREST // TORTA DELLA FORESTA NERA
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
Παραδοσιακή, πλέον, τούρτα της γερμανικής ζαχαροπλαστικής, έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του 19ου αιώνα. δεν έμοιαζε βέβαια και πολύ …
400 γρ. μπισκότα πτι-μπερ 100 γρ. σαβαγιάρ 250 γρ. αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 ποτήρι του νερού …
Υλικά (για παντεσπάνι) 180 γραμμάρια αλεύρι 170 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 50 γραμμάρια κακάο ή σοκολάτα σε σκόνη 4 αυγά μεγάλα …
Ευωδιαστή τούρτα με αγαπημένο λικέρ αυγού.
Αυτές τις ημέρες σας δίνω όλο αλμυρά. Ένα γλυκάκι λοιπόν να γλυκαθεί λίγο το στοματάκι μας. Αυτή την τούρτα την …
Υλικά για το παντεσπάνι 5 αυγά 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό 10 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι 1 φλιτζάνι του …
Είναι μια τούρτα, με υπέροχη γεύση σοκολάτας, που θα κάνει εντύπωση σε όποια περίσταση κι αν τη σερβίρουμε. Αν έχουμε …
Άλλη μια εύκολη τούρτα με δροσερή κρέμα σαντιγί-ζελέ και φράουλες!
Άτομα: 12-15, Χρόνος προετοιμασίας: 10′, Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα, Κόστος: 8€ ΥΛΙΚΑ: 1½ πακέτο μπισκότα πτι-μπερ 1½ κουβερτούρα 250 γρ. …
Υλικά: για το παντεσπάνι: – 5 αυγά – 1 φλιτζανάκι του καφέ νερό – 10 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι …
Υλικά για το παντεσπάνι 25 εκ. 6 αυγά 1½ κούπα ζάχαρη 1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι …
Είναι μια τούρτα απο τα παιδικά μου χρόνια που μου θυμίζει όλα μου τα γεννέθλια. Την έφτιαχνε και την φτιάχνει …