Cheesecake πορτοκάλι σε βάση μπακλαβά
100 γρ. Βιτάμ λιωμένο 6 φύλλα κρούστας 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζ. τσαγιού νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα …
100 γρ. Βιτάμ λιωμένο 6 φύλλα κρούστας 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζ. τσαγιού νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα …
Υλικά για την βάση 2 φλυτζάνια τριμμένα πτί μπέρ 1/2 φλυτζάνι ψιλοκομμένα ψημένα αμύγδαλα 1/4 φλυτζανιού βούτυρο ανάλατο 3 κουταλιές …
Θεΐκό cheesecake, New York style με μερικές δικές μου πινελιές. 1 συσκευασία γκοφρέτα με γεύση βανίλια (περίπου 175 γρ.) 1 …
Ο Βασίλης Καλλίδης πειραματίζεται με τη συνταγή του cheesecake και την κάνει πιο «ελληνική» με την προσθήκη κρίθινων παξιμαδιών. Μια …
Μέτριας ευκολίας συνταγή. Γίνεται κάλλιστα από την προηγουμένη και μπορεί να σερβιριστεί σχεδόν μετά από κάθε γεύμα ή με τον …
ΥΛΙΚΑ Για τη βάση 1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ 130 γρ. βούτυρο λιωμένο 2 πρέζες κανέλα Για την κρέμα 900 …