Cheesecake πορτοκάλι σε βάση μπακλαβά
100 γρ. Βιτάμ λιωμένο 6 φύλλα κρούστας 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζ. τσαγιού νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα …
100 γρ. Βιτάμ λιωμένο 6 φύλλα κρούστας 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζ. τσαγιού νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα …
Υλικά συνταγής για την τάρτα 250γρ. μπισκότα κανέλας 130γρ. βούτυρο λιωμένο 3 κ.σ. ζάχαρη για τη γέμιση 450γρ. τυρί κρέμα …
Υλικά Μπισκότα πτι-μπερ 1 πακέτο Βούτυρο 3 -4 κουταλιές Βανίλια 1 τεμ Ξύσμα πορτοκαλιού 1 κουταλάκι του γλυκού Ζάχαρη 2 …
Υλικά : Για την βάση : 250 γρ. μπισκότα digestive 100 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο 1 κ.γ. νεσκαφέ 1/2 κ.γ. …
Χρόνος Προετοιμασίας: 20΄ Για 24 τεμάχια Υλικά Για τις βάσεις 1 πακέτο ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 200g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη 50ml …
ΥΛΙΚΑ Για τη βάση 1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ 130 γρ. βούτυρο λιωμένο 2 πρέζες κανέλα Για την κρέμα 900 …
Μια τούρτα αλλιώτικα φτιαγμένη από τη γιαγιά Φρίντα. Είναι μια πολύ παλιά συνταγή για τζηζ κέικ.
Για την βάση 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ, βουτύρου ή βανίλιας (όχι κανέλας εδώ) 4 κουταλιές βούτυρο λιωμένο, και λίγη …