Ζύμη για τυρόψωμα ποντιακά, πεϊνιρλί, πιροσκί
www.sintagespareas.gr
Η ζύμη που κάνει τα καλύτερα ποντιακά τυρόψωμα (χατσαπούρι), πεϊνερλί και πιροσκί.
Η ζύμη που κάνει τα καλύτερα ποντιακά τυρόψωμα (χατσαπούρι), πεϊνερλί και πιροσκί.
Υλικά:2 αυγά1 κούπα λάδι (ελαιόλαδο έβαλα εγώ)1 κούπα γάλα1 φέτα τυρί2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Η συνταγή είναι από την Κωνσταντίνα Αθανασίου και τη βρήκα στο περιοδικό i cook greek στο κατάστημα Cook Shop. 350 …