Στρούντελ Μήλου με Μακεδονικό Χαλβά με Μέλι
www.funkycook.gr
Η μηλόπιτα είναι από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά, την έχω ψήσει σχεδόν σε κάθε εκδοχή της, όμως μία από …
Η μηλόπιτα είναι από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά, την έχω ψήσει σχεδόν σε κάθε εκδοχή της, όμως μία από …
Το στρούντελ είναι ένα δημοφιλές γλυκό γερμανικής και αυστριακής προέλευσης με βάση το χειροποίητο φύλλο και τη γέμιση. Μιας και …
6-8 φύλλα κρούστας σησαμέλαιο ή αραβοσιτέλαιο για το άλειμμα των φύλλων 4 μήλα κόκκινα καθαρισμένα, σε κύβους 125γρ. κουβερτούρα ψιλοτριμμένη …
Υλικά (για 4 άτομα) – 4-5μήλα κόκκινα σφιχτά ή 6-7 φυρίκια καθαρισμένα και κομμένα σε φετούλες – 4 κ.σ. χυμός …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Χαλβάς 300 γρ. Μήλα 2 τεμ Σταφίδες 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κανέλα 1 1/2 κουταλάκι …
Τα μηλοπιτάκια αποκτούν μια πιο εκλεπτυσμένη γεύση με την προσθήκη του χαλβά!