Χταπόδι Καρπάτσο & Ξυδάτο
www.kitchenstori.es
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
Ο όρος Carpaccio – Καρπάτσο αναφέρεται σε ένα Ιταλικό πιάτο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτοκομμένες, σχεδόν διαφανείς, φέτες ωμού ή ελάχιστα …
Ένας καταπληκτικός ουζο-τσιπουρο-μεζές! Υλικά 1 χταπόδι μεσαίου μεγέθους (φρέσκο ή κατεψυγμένο) Ξύσμα από ένα πορτοκάλι μικρό 2 κουταλιές της σούπας …
Από τους ωραιότερους ουζομεζέδες! Για ένα μεγάλο βάζο: Ένα μέτριο χταπόδι Ελαιόλαδο Ξύδι λευκό Αλάτι χοντρό Πιπέρια χρωματιστά σε κόκκους …