ΨΩΜΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ & ΚΙΤΡΙΝΟΡΙΖΑ
www.chefonair.gr
180 γρ. νερό 60 γρ. γάλα 25 γρ. μαγιά 25 γρ. ζάχαρη 30 γρ. μαργαρίνη με 25 % βούτυρο Flora …
180 γρ. νερό 60 γρ. γάλα 25 γρ. μαγιά 25 γρ. ζάχαρη 30 γρ. μαργαρίνη με 25 % βούτυρο Flora …
Η γιαγιά μου τον έλεγε τριφτάδες, και συνήθως μας τον έφτιαχνε για βραδυνό.Πολλές φορές όμως το χειμώνα, ο παππούς μου …
Το τρώγαμε σαν δεκατιανό όλο το καλοκαίρι όταν είμαστε πιτσιρίκια, τριμμένη ντομάτα με φρέσκο ελαιόλαδο, ρίγανη ή βασιλικό και φέτα. …
Από την Μαντώ Ηλιοπούλου ,4 φέτες ζυμωτό ψωμί με προζύμι 4 ώριμες ντομάτες 200 γρ. φέτα Δυόσμο φρέσκο 2 κλων. …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,1 φρατζόλα ψωμί προζυμένιο 200 γρ. φέτα Δωδώνη 30 γρ. φιστίκι Αιγίνης 4 κ.σ. βυσσινάδα …