Ψωμί χωρίς Ζύμωμα με Καρύδια & Σταφίδες
Ψωμί χωρίς ζύμωμα: το ξέρουμε, το έχουμε φτιάξει και μάς αρέσει. Όμως το συγκεκριμένο είναι ιδιαιτέρως γευστικό που έχει να …
Ψωμί χωρίς ζύμωμα: το ξέρουμε, το έχουμε φτιάξει και μάς αρέσει. Όμως το συγκεκριμένο είναι ιδιαιτέρως γευστικό που έχει να …
Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, που χρειάζεται ελάχιστη προετοιμασία και έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ξύσμα λεμονιού και ο βασιλικός …
500 γρ. χωριάτικο ψωμί 6 σκελίδες σκόρδο 20 γρ. γλυκιά πάπρικα 1500 ml. ζωμό κοτόπουλου 4 αυγά 250 ml. ελαιόλαδο …
Αυτό το ψωμάκι είναι νόστιμο και άκρως υγειινό! 500 γρ. Κβαρκ χωρις πολλα λιπαρα ,η μυζιθρα η γιαούρτι στραγγιστο, ολα …
Ένα πανεύκολο, ευπαρουσίαστο, νόστιμο και διαιτητικό πιάτο! Το φιλέτο του σολομού ταιριάζει καταπληκτικά με την αρωματική κρούστα ψωμιού που το …
Πεϊνιρλί του απατεώνα με μπέικον και φρέσκο κρεμμυδάκι! Γίνεται εύκολα με έτοιμο φραντζολάκι για σάντουιτς!Παρόμοιες συνταγές:Πιτσάκια στριφογυριστά με μπέικον του …
Η παλιά συνταγή γι᾿ αυτή την ομελέτα είναι με ψωμί και τσιγαρίδες , ένα καταπληκτικό μεζέ, που ανήκει στην κατηγορία …
Τσουμούρ, το ποντιακό ορεκτικό! Ένα πανεύκολο, γρήγορο και γευστικότατο ορεκτικό με καταγωγή από τον Πόντο! θα χρειαστούμε: 4 φέτες ψωμί …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 …
Το καζατιέλο (casatiello) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά παρασκευάσματα στην γειτονική μας Ιταλία. Προέρχεται απο την ναπολιτάνικη κουζίνα …
180 γρ. νερό 60 γρ. γάλα 25 γρ. μαγιά 25 γρ. ζάχαρη 30 γρ. μαργαρίνη με 25 % βούτυρο Flora …
Η δική μου συνεισφορά στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης:’Ενα πολύ-πολύ νόστιμο και μυρωδάτο ψωμάκι, που το βάζουμε στο κέντρο του τραπεζιούκαι ο …
Η γιαγιά μου τον έλεγε τριφτάδες, και συνήθως μας τον έφτιαχνε για βραδυνό.Πολλές φορές όμως το χειμώνα, ο παππούς μου …
Ένα πολύ εντυπωσιακό ορεκτικό με σούπερ γεύση!! Η ιδέα είναι της αδερφής μου, από μια εικόνα που βρήκε τυχαία στο …
Η … “παραγωγή” φέτος σε αχιβαδούλες ήταν αρκετά μεγάλη (καθαρή “γενοκτονία” στη πραγματικότητα). Έπρεπε λοιπόν να βρω και άλλους τρόπους …
Το τρώγαμε σαν δεκατιανό όλο το καλοκαίρι όταν είμαστε πιτσιρίκια, τριμμένη ντομάτα με φρέσκο ελαιόλαδο, ρίγανη ή βασιλικό και φέτα. …
Από την Μαντώ Ηλιοπούλου ,4 φέτες ζυμωτό ψωμί με προζύμι 4 ώριμες ντομάτες 200 γρ. φέτα Δυόσμο φρέσκο 2 κλων. …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,1 φρατζόλα ψωμί προζυμένιο 200 γρ. φέτα Δωδώνη 30 γρ. φιστίκι Αιγίνης 4 κ.σ. βυσσινάδα …
Σάλτσα μπίρας, μουστάρδας και τυριού είναι αυτό το ουαλέζικο παρασκεύασμα, που απλώνεται σε φέτες ψωμιού και ψήνεται. Ιδού μια συνταγή …