Υλικά
- βούτυρο 200 γρ
- σπορέλαιο 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- μέλι 0.5 κούπα/ες
- καστανή ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- κρόκοι 2 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κούπα/ες
- αμύγδαλα 4 κσ
- αλάτι 0.33 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- γάλα 2 κσ
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Λίγες μέρες μείνανε για την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα, εύχομαι να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους.Μερικές προτάσεις για το Πασχαλινό τραπέζι και τα φετινά κουλουράκια που φτιάξαμε με τον Κώστα.Καλή Ανάσταση!
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com