by admin

Fougasse

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το ιδιαίτερο σχήμα του γαλλικού ψωμιού fougasse, προέρχεται από το στάχυ.. Διαλύουμε την μαγιά και την βάζουμε σε ένα μικρό μπολ. Προσθέτουμε 1/3 φλ. από το συνολικό νερό και 1 γεμάτη κ. από το συνολικό αλεύρι. Ανακατεύουμε τα υλικά με κουτάλι, σκεπάζουμε το μπολ κι αφήνουμε σε ζεστό σημείο 20’. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το αλάτι κι ανακατεύουμε. Κάνουμε λακούβα στην μέση και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το νερό και το μίγμα μαγιάς. Ανακατεύουμε τα υλικά να βραχεί το αλεύρι και σιγά-σιγά ζυμώνουμε μέχρι να μαζευτούν τα από τα τοιχώματα του μπολ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: ελιόψωμο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr