32
Υλικά
- μελιτζάνες φλάσκες 500 γρ
- κολοκύθια 500 γρ
- κρέμα σόγιας 150 γρ
- μανιτάρια φρέσκα 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πελτές 2 κσ
- ντομάτα 4 τμχ
- ροζέ κρασί 2 κσ
- ρίγανη 1 κλων
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- garam masala 1 κγ
- πουρές 1 φακ
- γάλα αμυγδάλου 150 γρ
- κρέμα σόγιας 200 γρ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- φυτικό βούτυρο 2 κσ
- διατροφική μαγιά 4 κσ
Μου φαίνεται και είναι ένα βαρύ φαγητό, όσο και να πεις ότι θα το κάνεις ελαφρύ. Με μελιτζάνες και κολοκυθάκια στην εποχή τους, όσο κρατάει ακόμη καλοκαίρι, με κιμά μανιταριών, και με πουρέ πατάτας αντί μπεσαμέλ… ένα ωραιότατο φίνο πιάτο ,συνοδεια παγωμένης μπύρας.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com