36
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- αλεύρι κίτρινο 100 γρ
- ξύδι 10 ml
- ελαιόλαδο 25 γρ
- αλάτι 3.5 γρ
- βούτυρο 15 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- πράσα 3 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- καβουρμάς 100 γρ
- αυγά 2 γρ
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ
Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με σπιτικό καβουρμά και μας άρεσε πάρα πολύ! Δόση : για 6 άτομα
Βαθμός δυσκολίας συνταγής : μέτρια δύσκολη
για τα φύλλα : 2 00 gr αλεύρι γοχ 100 gr αλεύρι κίτρινο σταρένιο, 10 ml ξύδι, 25 gr ελαιόλαδο παρθένο, 3,5 gr (1/2 κ ) αλάτι, 150 ml νερό χλιαρό για το άνοιγμα των φύλλων : 15 gr βούτυρο αγελάδας,
Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με σπιτικό καβουρμά και μας άρεσε πάρα πολύ! Δόση : για 6 άτομα
Βαθμός δυσκολίας συνταγής : μέτρια δύσκολη
για τα φύλλα : 2 00 gr αλεύρι γοχ 100 gr αλεύρι κίτρινο σταρένιο, 10 ml ξύδι, 25 gr ελαιόλαδο παρθένο, 3,5 gr (1/2 κ ) αλάτι, 150 ml νερό χλιαρό για το άνοιγμα των φύλλων : 15 gr βούτυρο αγελάδας,
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com