ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με …
Συνταγές με καβουρμάς
-
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
-
Μερακλίδικο μεζεδάκι…
-
Υλικά για 4 άτομα: 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών ζεστός 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 500 γρ. τραχανάς γλυκός 1/2 …
-
Συνταγή που συνδυάζει πολλές γεύσεις, υπέροχη! 1 σακουλάκι μαύρος τραχανάς 400 γρ καβουρμά 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 1 φρέσκο ψιλοκομμένο …
-
Υλικά συνταγής 200γρ. καβουρμάς 200γρ. φέτα 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 ντομάτα περασμένη στο μούλτι 1 πιπεριά …
-
Τώρα ορισμένη ίσως δεν γνωρίζουν τι είναι ο καβουρμάς. Όσοι όμως είναι από τη Θράκη ή τον Έβρο σίγουρα γνωρίζουν. …
-
ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη της πίτσας 250 γρ αλεύρι σκληρό 250 γρ αλεύρι ολική άλεσης 2 φλιτζάνια του τσαγιού …
-
Υλικά 300 γραμμάρια καβουρμάς 2 πατάτες 2 αυγά Αλάτι Πιπέρι Πάπρικα Ελαιόλαδο Ηλιέλαιο
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
300 γρ. καβουρμάς μοσχάρι 8 πιπεριές πράσινες 200 γρ. ρύζι Καρολίνα 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κολοκύθι …
-
150 γρ. καβουρμάς κοτόπουλο 50 γρ. κοπανιστή με φιστίκι Αιγίνης 1 Μαρούλι 1 ραντίτσιο ½ φινόκιο 50 γρ. καλαμπόκι βρασμένο …
-
300 γραμμάρια καβουρμάς 2 πατάτες 2 αυγά αλάτι πιπέρι πάπρικα ελαιόλαδο ηλιέλαιο
-
1 φύλλο σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa Για τη γέμιση 2 κ.σ. βούτυρο 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 μεγάλα …
-
Σπανάκι Νεροκάρδαμο Λόλο κόκκινο και πράσινο Σταμναγκάθι Ντοματίνια Πιπεριές ψημένες Τυρομάλαμα Καβρουμά Dressing με γιαούρτι 200 γρ. Γιαούρτι Δυόσμο Ξύσμα …
-
Υλικά συνταγής 200γρ. καβουρμάς 3 αυγά ½ ντομάτα κομμένη κονκασέ 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. κασέρι ή γραβιέρα τριμμένη …
-
Κι ένα πιάτο μη νηστίσιμο και όχι απλά μη νηστίσιμο αλλά ό,τι καλύτερο για όσους δε νηστεύουν. Πλούσιο σε αρώματα, …
-
Με τον καβουρμά γίνεται μια μοναδική λιχουδιά που γεμίζει μοσχοβολιά την κουζίνα. Γυρίσαμε το μεσημέρι από τη δουλειά και δεν …
-
Θερμαντική, δυναμωτική, κλασσικά ελληνική, το “εθνικό” φαγητό των Ελλήνων η φασολάδα, μαγειρεύεται παντού στη χώρα μας έστω και με διαφορετικές …
-
Σε μικρό πήλινο σκεύος προσθέτω όλα τα υλικά και ανακατεύω. Το βάζω για 2-3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύω ξανά …
-
Αν φτιάξετε αυτό το γιουβέτσι, δεν θα θέλετε να ξαναμαγειρέψετε το κριθαράκι σας με άλλο τρόπο!