by admin

Ομελέτα με κρεμμυδάκια, πράσα και καβουρμά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Με τον καβουρμά γίνεται μια μοναδική λιχουδιά που γεμίζει μοσχοβολιά την κουζίνα. Γυρίσαμε το μεσημέρι από τη δουλειά και δεν προλάβαμε να μαγειρέψουμε;;; Η ομελέτα, όποια κι αν είναι η γέμισή της, είναι η λύση μας...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: ομελέτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com