112
Υλικά
- πράσα 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- καβουρμάς 100 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 2 κσ
- γιαούρτι 2 κσ
- τυρί κρέμα 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα γλυκιά 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 2 κσ
Με τον καβουρμά γίνεται μια μοναδική λιχουδιά που γεμίζει μοσχοβολιά την κουζίνα. Γυρίσαμε το μεσημέρι από τη δουλειά και δεν προλάβαμε να μαγειρέψουμε;;; Η ομελέτα, όποια κι αν είναι η γέμισή της, είναι η λύση μας...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com