Μπουγιουρντί με καβουρμά
Υλικά συνταγής 200γρ. καβουρμάς 200γρ. φέτα 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 ντομάτα περασμένη στο μούλτι 1 πιπεριά …
Υλικά συνταγής 200γρ. καβουρμάς 200γρ. φέτα 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 ντομάτα περασμένη στο μούλτι 1 πιπεριά …
ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη της πίτσας 250 γρ αλεύρι σκληρό 250 γρ αλεύρι ολική άλεσης 2 φλιτζάνια του τσαγιού …
Υλικά συνταγής 200γρ. καβουρμάς 3 αυγά ½ ντομάτα κομμένη κονκασέ 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. κασέρι ή γραβιέρα τριμμένη …
Κι ένα πιάτο μη νηστίσιμο και όχι απλά μη νηστίσιμο αλλά ό,τι καλύτερο για όσους δε νηστεύουν. Πλούσιο σε αρώματα, …
Θερμαντική, δυναμωτική, κλασσικά ελληνική, το “εθνικό” φαγητό των Ελλήνων η φασολάδα, μαγειρεύεται παντού στη χώρα μας έστω και με διαφορετικές …
Σε μικρό πήλινο σκεύος προσθέτω όλα τα υλικά και ανακατεύω. Το βάζω για 2-3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύω ξανά …
Αν φτιάξετε αυτό το γιουβέτσι, δεν θα θέλετε να ξαναμαγειρέψετε το κριθαράκι σας με άλλο τρόπο!