82
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- βούτυρο 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- πράσα 4 τμχ
- καβουρμάς 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- κασέρι 200 γρ
- μοσχοκάρυδο -
- πιπέρι -
- αλάτι -
1 φύλλο σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa Για τη γέμιση 2 κ.σ. βούτυρο 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 μεγάλα πράσα ψιλοκομμένα 200 γρ. καβουρμάς Κερκίνης 2 αυγά 200 γρ. κρέμα γάλακτος 200 γρ. ώριμο κασέρι Μακεδονίας λίγο μοσχοκάρυδο φρεσκοκομμένο πιπέρι αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr