by admin

Πασχαλινά Κουλουράκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πασχαλινά Κουλουράκια -κι όχι μόνον Πασχαλινά- με μια διαφορετική προσέγγιση αλλά με όλα τα αρώματα του Ελληνικού Πάσχα, όπως τη Μαστίχα Χίου, το Μαχλέπι, το Κακουλέ (Κάρδαμο) και το άρωμα του Πορτοκαλιού. Ελαφρά, γευστικά, απαλά, εύπεπτα και ξεχωριστά. Γίνονται πανεύκολα με την υπέροχα βελούδινη ζύμη τους, που τη χαρίζει η προσθήκη αγνού γιαουρτιού και το ελαφρύ λάδι αραβοσίτου. Είναι σχετικά άγλυκα με μικρή προσθήκη ζάχαρης γιατί η άποψή μας είναι ότι έτσι πρέπει να είναι ένα κουλουράκι για να μπορεί να συνοδεύσει το ρόφημά μας η μια αλμυρή πιατέλα με τυριά και αλλαντικά. εργασία: 1h:20′ χρόνος: 2h:30′ εύκολο:
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Πασχαλινές
Περισσότερες συνταγές: Πασχαλινά κουλουράκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es