34
Υλικά
- χοιρινό μπούτι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- πράσα 5 κλων
- κρεμμύδια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- πατάτες 3 τμχ
- λευκό κρασί 100 γρ
- πελτές 1 κγ
- χυμός ντομάτας 1 φλ
- κύβος κότας 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κουρκουμάς 1 κγ
Υλικά: 1 κιλό χοιρινό μπούτι ελαιόλαδο 5 κλων Πράσα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο σε ροδέλες 3 πατάτες σε κύβους 100 γρ λευκο κρασί γ πελτέ Χυμό ντομάτας 1 λίτρο νερό 1 κύβο κότας 1 φύλλο δάφνης κουρκουμά πιπέρι Εκτέλεση: Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, προσθέτουμε αλάτι και ανακατεύουμε Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε 3 κ ελαιόλαδο Σοτάρουμε για 7-8 λεπτά από όλες τις πλευρές έως να πάρει χρώμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr