68
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 200 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 20 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
Παρακάτω σας εξηγώ τη διαδικασία παραγωγής πουρέ κολοκύθας από φρέσκια κολοκύθα, μια διαδικασία αρκετά εύκολη. Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε έτοιμο πουρέ κολοκύθας σε κονσέρβα. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα σας καταπλήξει η γεύση και τα αρώματα της τάρτας, σε συνδυασμό με την τραγανή βάση της.
Διάβασε τη συνταγή στο pastry-tsio.blogspot.com