58
Υλικά
- σπορέλαιο 4 κσ
- γάλα καρύδας 2 φλ
- κάρυ 3 κσ
- βοδινό 700 γρ
- σάλτσα ψαριού 3 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- βασιλικός 0.5 φλ
- πιπεριές κόκκινες 4 τμχ
- τσίλι 4 -
Μπορείτε να βρείτε τον πολτό του πράσινου κάρυ σε αγορές και καταστήματα με ασιατικά προϊόντα, σε συσκευασία κενού αέρος, είτε σε κονσέρβα. Η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται από την αλμυρότητα του συγκεκριμένου παλτού. Αντίστοιχα θα πρέπει να προσαρμόσετε και τα υπόλοιπα συστατικά ανάλογα με το γευστικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Για αυτό καλό είναι να δοκιμάζετε το φαγητό προτού ρίξετε τη σάλτσα ψαριού και τη ζάχαρη.Ο πολτός των ταϊλανδέζικων κάρυ περιέχει περισσότερα από τα εξαιρετικά και υγιεινά αρωματικά φυτά τα οποία η χώρα διαθέτει σε μεγάλη ποικιλία...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr