42
Υλικά
- βούτυρο 5 κσ
- πτι μπερ 1 πκτ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- ζελατίνη 4 φύλλα
- γιαούρτι 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- ανθότυρο 400 γρ
Για τη βαση: 5 κουταλιες σουπας λιωμενο βουτυρο 1 πακετο μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου Για την κρεμα: 400 γρ. Ανθοτυρο 4 φυλλα ζελατινας 200γρ γιαουρτι πληρες στραγγιστο 200γρ κρεμα γαλακτος light (1 συσκευασια) 1 φλυτζανι αχνη ζαχαρη 300γρ νερο χλιαρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr