132
Υλικά
- ζυμαρικά 360 γρ
- παρμεζάνα 280 γρ
- βούτυρο 180 γρ
- αλάτι 1.5 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
Η αυθεντική συνταγή για το πιο μίνιμαλ και πληθωρικό σε φίνα γεύση με καθαρότητα, ιταλικό πιάτο. Τα fettuccine Alfredo ή fettuccine al burro (στην Ιταλία) είναι η πλούσια, υπερκρεμώδης, υπερνόστιμη ωδή στην απλότητα. Δοκιμάστε τα στην εκτέλεση του ομώνυμου δημιουργού τους, επιχειρώντας τον ιδιότυπο, μαέστρικο τρόπο παρασκευής της μοναδικής τους σάλτσας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com