Η απόλυτη σάλτσα για τα ζυμαρικά! Δοκιμάστε την το συντομότερο δυνατόν!
Συνταγές για αλφρέντο
-
syntages.matia.gr
-
Συστατικά: 150 γρ. βούτυρο220 γρ. τυρί κρέμαΣκόρδο σε σκόνη500 ml γάλα200 γρ. τριμμένη παρμεζάναΦρέσκο αλεσμένο πιπέρι
-
Η αυθεντική συνταγή για το πιο μίνιμαλ και πληθωρικό σε φίνα γεύση με καθαρότητα, ιταλικό πιάτο. Τα fettuccine Alfredo ή …
-
Έτσι λοιπόν το να φτιάξουμε κάτι ιδιαίτερο για την επερχόμενη γιορτή των ερωτευμένων (ναι αυτή την εμπορική, που την έχουν …
-
Στη πάστα αλ μπούρο, η σάλτσα του πιάτου αποτελεί επί της ουσίας μια σύνθεση βούτυρου και παρμεζάνας με καταλύτη το …
-
Καλημέρα, σήμερα μαγειρεύουμε μακαρόνια alfredo, τα οποία είναι μακαρόνια με μια εύκολη και μυρωδάτη άσπρη σάλτσα που φτιάχνεται πάρα πολύ …
-
Φέτος το κουνουπίδι είχε την τιμητική του! Πέρα από τις κλασικές παρασκευές, το έκανα ρύζι σε αυτή τη σαλάτα κ το …
-
3 κουταλιές βούτυρο 1 φλ. παχιά κτυπητή κρέμα αλάτι κατά τη γεύση 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο 1/4 φλ. τυρί παρμεζάνα …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υλικά 250 γρ. φρέσκο κρέας αστακού 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. παχιά κρέμα 2 κουταλάκια σκόρδο 2/3 φλ. τυρί παρμεζάνα …
-
Προσοχή στην ποιότητα των υλικών: Για να πετύχει απόλυτα αυτά το πιάτο χρειάζεται πρώτης ποιότητας βούτυρο, φρέσκια κρέμα γάλακτος και …
-
Προσοχή στην ποιότητα των υλικών: Για να πετύχει απόλυτα αυτά το πιάτο χρειάζεται πρώτης ποιότητας βούτυρο, φρέσκια κρέμα γάλακτος και …
-
Απλή και νόστιμη συνταγή, έτοιμη σε λιγότερο από 15 λεπτά! Υλικά 500 γραμμ ζυμαρικά φετουτσίνι 250 γραμμ. παχύρρευστη κρέμα γάλακτος…
-
Η σαλτσούλα που συνοδεύει αυτό το πιάτο, γνωστή και σαν “τριπλό βούτυρο”, βασίζεται σε υλικά απλά, που πρέπει να είναι …
-
Υλικά 1 πακέτο ταλιατέλες (ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας σας) 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 φλιτζάνια κρέμα …
-
Ένα
-
Είναι λευκή, νόστιμη και ελαφριά σάλτσα για τα ζυμαρικά. Ο ζωμός κοτόπουλου δένει σε μια παχύρρευστη λευκή σάλτσα με γάλα …
-
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε τη μαργαρίνη σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε σε αυτή το κρεμμύδι έως …