69
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- γιαούρτι 200 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- ανθότυρο 200 γρ
- σταφύλια 150 γρ
Η φοκάτσια είναι ιταλικό επίπεδο ψωμί που νοστιμίζει με ελαιόλαδο, μπαχαρικά, τυριά, ντομάτα και όποιο άλλο υλικό μας αρέσει. Δοκίμασα αυτή τη φορά ανθότυρο το οποίο είναι αρκετά ελαφρύ τυρί στη γεύση μαζί με σταφύλια και λίγη τριμμένη ρίγανη. Αν σας φαίνεται δύσκολο ή χρονοβόρο να φτιάξετε φοκάτσια, σας προτείνω να το δοκιμάσετε, θα σας πάρει τόσο χρόνο όσο θα σας έπαιρνε να φτιάξετε ένα απλό ψωμάκι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.seasonsinajar.com