by admin

Γαρίδες με σάλτσα και ρούμι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Καθαρίζουμε μόνο το κέλυφος από τις γαρίδες και τις πλένουμε καλά. Τις σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 2 λεπτά την κάθε πλευρά.Προσθέτουμε τον πελτέ, τις ντομάτες, το σκόρδο, το tabasco και το αλάτι. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 10-15 λεπτά.Μπορείτε να τις συνοδέψετε με ρύζι, ζυμαρικά, πατάτες τηγανιτές ή ότι άλλο σας αρέσει. Εμείς επιλέξαμε ρύζι basmati. Καλή επιτυχία στην εκτέλεση και καλή μας όρεξη.
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το ditucook.blogspot.com