102
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 250 γρ
- βούτυρο 90 γρ
- αλάτι -
- κεφαλογραβιέρα 600 γρ
- κεφαλοτύρι 600 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γάλα φρέσκο 0.5 λτ
Αν και πολύ απλή και με ιδιαίτερα προσιτά σε όλους μας υλικά, αυτή η πανεύκολη μικρασιάτικη λιχουδιά θα σας αφήσει άφωνους με την έντονη βουτυράτη γεύση και την τρυφερότητα του φύλλου της, κάτι που οφείλεται στη χρήση του γιαουρτιού και του γάλακτος, που πάντα προσδίδουν φρεσκάδα, υγρασία αλλά και κάνουν τη ζύμη μας πολύ ανθεκτική! Πάρτε θέσεις και αρχίζουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο www.omeraklis.gr