109
Υλικά
- άγρια χόρτα 1 κιλ
- καυκαλήθρες 1 κιλ
- μυρώνια 1 κιλ
- πράσα 3 τμχ
- σέσκουλα -
- σπανάκι -
- ελαιόλαδο 0.75 κούπα/ες
- ντομάτα 1.5 κούπα/ες
- πελτές 1.5 κούπα/ες
- κονκασέ 1 κουτί
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- απάκι 300 γρ
- μπριζόλα καπνιστή 300 γρ
Η δική μου ποικιλία αυτή τη φορά είχε: μάραθα, αγριοπρασάκια, λαψανίδες, αγριολάπαθα, καυκαλήθρες, αρχατζίκους, γαλατσίδες, και από ήμερα 5-6 ρίζες σπανάκι , 5-6 φύλλα γούλα (σέσκουλα), και ξερό κρεμμύδι.
Είπα να τα φτιάξω σκέτα , με μια πατάτα αλλά την τελευταία στιγμή είδα στο ψυγείο μου 2-3 φέτες απάκι ήταν δεν ήταν 300 γραμμάρια. Το φαγητό που προέκυψε ήταν υπέροχο! ΟΙ γεύσεις έδεσαν θαυμάσια και θα επαναληφθεί σύντομα…
Είπα να τα φτιάξω σκέτα , με μια πατάτα αλλά την τελευταία στιγμή είδα στο ψυγείο μου 2-3 φέτες απάκι ήταν δεν ήταν 300 γραμμάρια. Το φαγητό που προέκυψε ήταν υπέροχο! ΟΙ γεύσεις έδεσαν θαυμάσια και θα επαναληφθεί σύντομα…
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com