73
Υλικά
Το σουφλέ σοκολάτας είναι απόλυτο κλάσικ επιδόρπιο και ως εξαιρετικά ηδονικό σε γεύση και υφή, ταιριάζει ιδανικά με οποιαδήποτε γιορτινή στιγμή. Η συνταγή του Στέφανου έχει ως μεγάλο πλεονέκτημα ότι το μίγμα για σουφλέ δεν χρειάζεται να γίνει την τελευταία στιγμή πριν μπει στο φούρνο, αλλά αρκετές ώρες νωρίτερα ή και από την προηγουμένη. Και καταφέρνει να βγει αφράτο και φουσκωτό, χωρίς πολλές αγωνίες ενώ από γεύση είναι κορυφαίο! Έτσι αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση ελάχιστου ρίσκου για μια συνταγή που συχνά δεν βγαίνει όπως κάποιος θα ήθελε.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr