117
Υλικά
- αλεύρι για ψωμί 500 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 300 ml
- βασιλικός 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- μοτσαρέλα 3 τμχ
- τοματοπελτές 1 κούπα/ες
- σκόρδο 2 σκελ
Εμπνευσμένη από αυτό το ταξίδι θα σας δώσω τη αυθεντική συνταγή της ιταλικής πίτσας.. Όσο για όσους είναι φαν της χοντρής ζύμης με πολλά υλικά και πολύ λάδι... μην μπείτε καν στη διαδικασία να τη δοκιμάσετε... Α!και επίσης σε μια συζήτηση που είχα με ντόπιους έμαθα ότι στη Ρώμη δεν έχουν παράδοση στην πίτσα και η original ιταλική μαργαρίτα πίτσα κατάγεται από τη Νάπολη... Buon appetito!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr