Η ζύμη θα είναι ελαφρά κολλώδης και αραιή. Ιδανικά η θερμοκρασία χώρου πρέπει να είναι γύρω στους 25°C. Αν ο …
Συνταγές με αλεύρι για ψωμί
-
www.argiro.gr
-
Από τότε που ξεκίνησα να κάνω σπιτικά ψωμάκια δεν έχω σταματήσει να ψήνω. Αφού το κάνω εγώ που δεν είμαι …
-
Δεν ξέρω πώς να την ονομάσω. Πίτα; Ψωμί; Πατατοτυρόψωμο; Όπως κι αν την πείτε, είναι τέλεια! Η ευκολία της με …
-
1 πακέτο λουκάνικα Φρανκφούρτης 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό 1/3 φλυτζάνι σπορέλαιο (λίγο επιπλέον για το άλειμμα) 1 φακελάκι μαγιά 1/4 …
-
Μοιάζει με το ελιόψωμο και κομμένο σε φέτες είναι πολύ όμορφο και τελικά και πολύ νόστιμο. Το δοκίμασα μόνη μου, …
-
Έβαλα έναν κρόκο αυγού για να φτιάξω το χρωματιστό γλάσο φοβήθηκα πως θα μυρίζει έντονα και μάλλον έκανα καλά {για …
-
Οσοι αγαπατε τον παστουρμα σιγουρα αυτη την πιτα θα την λατρεψετε. Μια πιτα με ελαχιστα υλικα,οπως κασερι πικαντικο,παστουρμα και τοματες. …
-
Μπορεί να ξεκίνησαν τα πρωτοβρόχια αλλά ακόμη έχω τη ντοματόπιτα στο νου μου, αυτή η άκρως καλοκαιρινή γεύση πώς να …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Βγήκα με ένα σμήνος χαρμόσυνα πουλάκια που πήραν θέση στο τραπέζι της Ανάστασης. Στάθηκαν χαριτωμένα μέσα στα βαθιά πιάτα με …
-
Το μυστικό για ένα καλό τσουρέκι, είναι στο αλεύρι. Πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα αλεύρι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Επίσης, …
-
Μόλις έβγαλα λαχταριστή αυτή τη γαλατόπιτα από το φούρνο! Έχετε δοκιμάσει; Η κρέμα της είναι δεμένη με αλεύρι, όχι με …
-
Ποτέ δεν μου άρεσε το ξαναζεσταμένο ψητό ή σουβλιστό αρνί του Πάσχα. Είναι σχεδόν πάντα πολύ στεγνό και η τραγανή …
-
Τι καλύτερο από το φρέσκο ψωμί με ελιές και μάλιστα δυο σε ένα!Μια εύκολη ρουστίκ πρόταση για μαλακά μπαστουνάκια ψωμιού …
-
Οσοι αγαπατε τον παστουρμα σιγουρα αυτη την πιτα θα την λατρεψετε. Μια πιτα με ελαχιστα υλικα,οπως κασερι πικαντικο,παστουρμα και τοματες. …
-
Το ονομάσαμε το κολατσιό της Κυριακής, το ετοιμάζω το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή πρωί το τσακίζουμε.. δεν μένει …
-
Τέλειο gourmet burger στο σπίτι: σε σπιτικό ψωμί μπριός, με μπιφτέκι black angus, truffle mayo, καραμελωμένα κρεμμύδια και κατσικίσιο τυρί
foodjunkie.euby adminΔεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά τα γκουρμέ burger έχουν γίνει πολύ της μοδός τα τελευταία χρόνια. Έτσι, αυτό το …
-
Μια πίτσα σας έχουμε σήμερα αλλά λίγο διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Ο φίλος μας ο Carlos που ξέρει …
-
Υλικά για την ζύμη 800 γρ. δυνατό αλεύρι για ψωμί 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 2 φακελάκια μαγιά …
-
Ο ζυμαρένιος Άγιος Βασίλης είναι μία απο τις καλύτερες ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!Είναι τόσο ιδιαίτερος που νομίζω όλοι θα …
-
Είναι ένα πλήρες γεύμα γεμάτο αρώματα με πλούσια γεύση!