by admin

Ψωμί χωρίς αλάτι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ζύμη θα είναι ελαφρά κολλώδης και αραιή. Ιδανικά η θερμοκρασία χώρου πρέπει να είναι γύρω στους 25°C. Αν ο χώρος είναι πιο κρύος χρειάζεται λίγη ώρα παραπάνω για να φουσκώσουν. Χρόνος αναμονής: 2 ώρες και 30 λεπτά
Φτιάχνουμε 3 κομμάτια, μήκους 35-40 εκατοστά
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: ψωμί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr