33
Υλικά
- αλεύρι για ψωμί 4 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 φλ
- μαγιά 1 κγ
- βύνη 1 κγ
- αλεύρι 2 φλ
Η ζύμη θα είναι ελαφρά κολλώδης και αραιή. Ιδανικά η θερμοκρασία χώρου πρέπει να είναι γύρω στους 25°C. Αν ο χώρος είναι πιο κρύος χρειάζεται λίγη ώρα παραπάνω για να φουσκώσουν. Χρόνος αναμονής: 2 ώρες και 30 λεπτά
Φτιάχνουμε 3 κομμάτια, μήκους 35-40 εκατοστά
Φτιάχνουμε 3 κομμάτια, μήκους 35-40 εκατοστά
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr