81
Υλικά
- μασκαρπόνε 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 ml
- espesso 50 ml
- μαυροδάφνη 1 κσ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- βανίλιες 4 τμχ
- espesso 150 ml
- κακάο 5 κσ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- σαβαγιάρ 1 πκτ
ΥΛΙΚΑ -Γιά την κρέμα- 250gr μασκαρπόνε 300ml κρέμα γάλακτος 50ml εσπρέσσο δυνατό 1 κουταλιά μαυροδάφνη (της σούπας) 4 κουταλιές ζάχαρη άχνη 2 βανίλιες -για το “σιρόπιασμα”- 150ml δυνατού εσπρέσσο -γιά το πασπάλισμα- κακάο άγλυκο -γιά την βάση- ->ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 4 αβγά 150gr ζάχαρη 150gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 κουταλιές της σούπας κακάο 2 βανίλιες -> ΣΑΒΑΓΙΑΡ 1 μεγάλη συσκευασία
Διάβασε τη συνταγή στο nostimouliko.wordpress.com