91
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 200 γρ
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 150 γρ
- λάϊμ 1 τμχ
- τζίντζερ 50 γρ
- αγουρέλαιο 100 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- λεμονοθύμαρο 2 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- φακές 100 γρ
- κουνουπίδι 250 γρ
- παντζάρια 300 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- λάϊμ 1 τμχ
- δυόσμος 3 φύλλα
200 γρ. φιλέτο κοτόπουλο 250 γρ. κανταΐφι 150 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 λάιμ 50 γρ. τζίντζερ 50 γρ. αγουρέλαιο Άλτις 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης 1 κλων. λεμονοθύμαρο Αλάτι- πιπέρι 100 γρ. κόκκινη φακή 250 γρ. κουνουπίδι 300 γρ. παντζάρια 2 σκελ. σκόρδο 1 λάιμ 50 γρ. αγουρέλαιο Άλτις 1 κλων. λεμονοθυμάρο 3 φύλλα δυόσμο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr