Τα μικρά χρυσά φρουτάκια είναι πολύ νόστιμα και σκέτα, όπως είναι με το φλούδι. Καλό πλύσιμο μόνο και τα καταναλώνουμε …
Συνταγές με αγουρέλαιο
-
www.cretangastronomy.gr
-
Σοκολατένιο κέικ με κακάο και ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγουρέλαιο)
www.cretangastronomy.grby adminΟι παλιές συνταγές της μάνας μου για κέικ σοκολάτας είναι στην ουσία κέικ κακάου. Βλέποντας πολλές νέες και «ψαγμένες» ζαχαροπλάστισσες …
-
Αυτή εδώ είναι το «σουξέ» του φετινού χειμώνα. Την έχω φτιάξει αρκετές φορές , περισσότερο από κάθε άλλη. Αμφιβάλλω όμως …
-
Τα καλαμάρια έχουν μια ιδιαίτερη μαστιχωτή γεύση που μου αρέσει πολύ. Υλικά: 3 καλαμάρια καθαρισμένα Αγουρέλαιο μισό ποτήρι του κρασιού …
-
Μια συνταγή από το βιβλίο μου Ρύζι-ριζότο 600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε …
-
Ήταν πραγματική έκπληξη όταν τόσο οι καλεσμένοι μου, όσο και εγώ συμφωνήσαμε ότι εντυπωσιαστήκαμε περισσότερο απ’ αυτή τη σαλάτα, ανάμεσα …
-
200 γρ. φιλέτο κοτόπουλο 250 γρ. κανταΐφι 150 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 λάιμ 50 γρ. τζίντζερ 50 …
-
1 πράσινη λόλα 1 κόκκινη λόλα 1 ραντίτσιο 1 κινέζικο λάχανο 1 ματσ. ρόκα 1 ματσ. δυόσμο 1 ματσ. άνηθο …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
1 τσιπούρα 100 γρ. σταμναγκάθι 100 γρ. ραδίκια άγρια 100 γρ. αντίδια ½ φλ. αγουρέλαιο Άλτις 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 2 …
-
-
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη Hμέρα προβολής 19/12/13 ΥΛΙΚΑ 800 γρ. κόκκινη γλυκοπατάτα 300 γρ. ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός 300 …
-
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ 1 ματσ. ραδίκια 1 ματσ. καυκαλήθρες 1 ματσ. μυρώνια 1 ματσ. …
-
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille …
-
Από την Chef Αυγερία Σταπάκη Ημέρα προβολής 13/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 1 άτομο 3 …
-
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο μπακαλιάρου 3 …
-
Υλικά συνταγής 4 κ.σ. αγουρέλαιο (κατά προτίμηση βιολογικό) 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξύδι λευκό 1 κ.γ. μέλι 2 κ.σ. …
-
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη ,250 γρ. φάβα 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός ½ κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλων. σέλερι …
-
Από την Αντζελίνα Καλογεροπούλου ,3 μεγάλα παντζάρια 3 καρότα 1 ρέβα Αγουρέλαιο Άλτις Χυμό από 2 πορτοκάλια Ξύσμα από 1 …
-
΄Ενα σφηνάκι που θα σας ανοίξει την όρεξη. Τέλειο συνοδευτικό για cocktail, υπέροχο για μπουφέ και για πάρτυ.
-
Από τον Chef Fredy Demetia, ΥΛΙΚΑ 1 μέτριο iceberg1 μικρό ραντίτσιο½ κολοκύθι 100 γρ. αμύγδαλο φιλέ½ αβοκάντο220 γρ. σος μελιούΦλύδες …