Το αγαπημένο μου καταπράσινο ριζότο με αβγό
Μια συνταγή από το βιβλίο μου Ρύζι-ριζότο 600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε …
Μια συνταγή από το βιβλίο μου Ρύζι-ριζότο 600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε …
200 γρ. φιλέτο κοτόπουλο 250 γρ. κανταΐφι 150 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 λάιμ 50 γρ. τζίντζερ 50 …
1 πράσινη λόλα 1 κόκκινη λόλα 1 ραντίτσιο 1 κινέζικο λάχανο 1 ματσ. ρόκα 1 ματσ. δυόσμο 1 ματσ. άνηθο …
1 τσιπούρα 100 γρ. σταμναγκάθι 100 γρ. ραδίκια άγρια 100 γρ. αντίδια ½ φλ. αγουρέλαιο Άλτις 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 2 …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ 1 ματσ. ραδίκια 1 ματσ. καυκαλήθρες 1 ματσ. μυρώνια 1 ματσ. …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille …
Από την Chef Αυγερία Σταπάκη Ημέρα προβολής 13/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 1 άτομο 3 …
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο μπακαλιάρου 3 …
Υλικά συνταγής 4 κ.σ. αγουρέλαιο (κατά προτίμηση βιολογικό) 2 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξύδι λευκό 1 κ.γ. μέλι 2 κ.σ. …
Από την Αντζελίνα Καλογεροπούλου ,3 μεγάλα παντζάρια 3 καρότα 1 ρέβα Αγουρέλαιο Άλτις Χυμό από 2 πορτοκάλια Ξύσμα από 1 …
΄Ενα σφηνάκι που θα σας ανοίξει την όρεξη. Τέλειο συνοδευτικό για cocktail, υπέροχο για μπουφέ και για πάρτυ.
Από τον Chef Fredy Demetia, ΥΛΙΚΑ 1 μέτριο iceberg1 μικρό ραντίτσιο½ κολοκύθι 100 γρ. αμύγδαλο φιλέ½ αβοκάντο220 γρ. σος μελιούΦλύδες …
Υλικά 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο2 κ.σ. ελαιόλαδο3 μεγάλα πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες6 μεγάλα καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες5 φλιτζ. …
Aπό τον chef Νίκο Μπούκη Ημερομηνία Προβολής: 2/4/2012 …
Από τον chef Γιάννη Τσιάκο Ημερομηνία Προβολής: 28/3/2012 …
.Από τον chef Ανδρέα Λαγό Ημερομηνία Προβολής: 9/12/2011…
Από τον chef Γιάννη Βιδάλη Ημερομηνία Προβολής: 26/3/2012 …