119
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 1 τμχ
- παντζάρια 3 τμχ
- ξύδι 1 σφην
- σκόρδο 1 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αγουρέλαιο -
- μαγιονέζα 6 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- μουστάρδα 0.5 κσ
- μουστάρδα Dijon 0.5 κσ
- ξύδι 1 σφην
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λεμόνι 0.5 τμχ
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φιλέτο μπακαλιάρου 3 ψημένα παντζάρια 1 σφην. ξίδι 1 σκελ. σκόρδο Αλάτι-πιπέρι Αγουρέλαιο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr