106
Υλικά
- τσιπούρα 1 τμχ
- σταμναγκάθι 100 γρ
- ραδίκια 100 γρ
- αντίδια 100 γρ
- αγουρέλαιο 0.5 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- άνηθος 2 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 2 κσ
- λεμονοθύμαρο 1 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πατάτες 200 γρ
- λεμόνι 2 τμχ
- ζωμός κοτόπουλο 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- κρόκος Κοζάνης 1 κγ
1 τσιπούρα 100 γρ. σταμναγκάθι 100 γρ. ραδίκια άγρια 100 γρ. αντίδια ½ φλ. αγουρέλαιο Άλτις 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 2 κ.σ. άνηθο 2 κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 κλων. λεμονοθύμαρο φρέσκο Αλάτι – πιπέρι 200 γρ. πατάτες φρέσκιες 2 λεμόνια 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός 1 κ.γ. κρόκο Κοζάνης
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr