Το αγαπημένο μου καταπράσινο ριζότο με αβγό
www.argiro.gr
Μια συνταγή από το βιβλίο μου Ρύζι-ριζότο 600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε …
Μια συνταγή από το βιβλίο μου Ρύζι-ριζότο 600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille …
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη ,250 γρ. φάβα 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός ½ κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλων. σέλερι …
.Από τον chef Ανδρέα Λαγό Ημερομηνία Προβολής: 9/12/2011…
Από τον chef Γιάννη Βιδάλη Ημερομηνία Προβολής: 26/3/2012 …