66
Υλικά
- γλυκοπατάτα 800 γρ
- ζωμός λαχανικών 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- γάλα 150 γρ
- κατσικίσιο τυρί 200 γρ
- εστραγκόν 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
- δυόσμος 5 φύλλα
- πράσα 200 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- αγουρέλαιο -
- σχοινόπρασο -
Από τον Chef Γκίκα Ξενάκη Hμέρα προβολής 19/12/13 ΥΛΙΚΑ 800 γρ. κόκκινη γλυκοπατάτα 300 γρ. ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός 300 γρ. κρέμα γάλακτος 150 γρ. γάλα 200 γρ. κατσικίσιο τυρί 1 κλων. φρέσκο εστραγκόν 1 κλων. φρέσκο θυμάρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr